WIZION STRATEGY


Η WISION STRATEGY ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο του franchising, εισάγοντας στην αγορά τη νέα καινοτομική και πολυδιάστατη προσέγγιση «wizion franchise» και διαθέτοντας τα καλύτερα μέσα εύρεσης δικαιοδόχων, το πρώτο περιοδικό του χώρου το «FRANCHISE BUSINESS» - στο 12ο έτος κυκλοφορίας του και την πρώτη ιστοσελίδα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης την «www.franchise.gr».

Βασική πεποίθηση μας είναι ότι διανύουμε, πλέον, μια νέα εποχή, τόσο στο franchising, όσο και γενικότερα στην οικονομία μας, η οποία αφορά σε μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς απειλείται η ίδια η ύπαρξη αρκετών αλυσίδων και καταστημάτων, με μοναδικό ορατό θετικό στοιχείο τη πιθανότητα να έχετε ολοένα και λιγότερους ανταγωνιστές, αν μπορέσετε να αντέξετε και εσείς οι ίδιοι στην πίεση της σημερινής κατάστασης. Το βασικό ερώτημα, ωστόσο, αφορά στο ποιοι και πως θα τα καταφέρουν να διαπρέψουν, εκμεταλλευόμενοι τόσο τις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες, όσο και την μελλοντική εξέλιξη της αγοράς.
Καθώς, οι προβληματισμοί που απασχολούν τόσο την κοινωνία, όσο και τον επιχειρηματικό κόσμο δεν αφορούν σε κάτι νέο και όλα τα ζητήματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο απασχολούν έντονα τα τελευταία έτη την διεθνή κοινότητα, οι παγκοσμίου φήμης διανοητές έχουν προσδιορίσει τα απαραίτητα εννοιολογικά εργαλεία για να κατανοήσουμε και να προσαρμοσθούμε στη νέα εποχή. Στο ανωτέρω πλαίσιο διαμορφώθηκε η προσέγγιση «wizion franchise», η οποία εστιάζεται στην αναδιαμόρφωση της στρατηγικής των αλυσίδων δικαιόχρησης, στο πλαίσιο της ύφεσης και των ριζικών ανακατατάξεων που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης του σύγχρονου κόσμου.
Εν μέσω της σημερινής περίπλοκης κατάστασης των αγορών, διαπιστώνουμε αφενός ένα σαφές κλίμα αβεβαιότητας και αφετέρου την ύπαρξη εξαιρετικών ευκαιριών, ικανών να αναδείξουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητες της επιχείρησής σας. Μέσω της προσέγγισης «wizion franchise» επανακαθορίζετε την Στρατηγικής σας, ώστε να δημιουργήσετε καινοτομικές υπεραξίες και να την υλοποιήσετε βάσει σύγχρονων και αποτελεσματικών εργαλείων. Ο σχεδιασμός της Νέας Στρατηγικής σας προσεγγίζεται ανατρεπτικά, δημιουργώντας τη δική σας μοναδική προσέγγιση που σας καθιερώνει στην αγορά. Η υλοποίηση της Νέας Στρατηγικής σας οφείλει να πραγματοποιηθεί άμεσα επενδύοντας τους ελάχιστους πόρους, εκμεταλλευόμενοι τα κενά της αγοράς και τις αδυναμίες του ανταγωνισμού, διασφαλίζοντας υψηλές αποδόσεις.

Το όραμα της WISION STRATEGY είναι να συνεισφέρει τα μέγιστα και με την συνολική υποστήριξή της να αναδειχθούν οι πελάτες της σε κυρίαρχες δυνάμεις της αγοράς.


WIZION STRATEGY ΕΠΕ
Τζαβέλλα 33, Χαλάνδρι, 152 31
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων - Εκδόσεις
ΑΦΜ 997954955, ΔΟΥ Χαλανδρίου
210 65 40 681 sales@franchise.gr

Reblog this post [with Zemanta]